Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 op basis van 150 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Piet Vlaardingen 04 dec 2022
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Snelle tussendoor service
10
Carla Rotterdam 03 dec 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik ben via de mail en telefonisch geholpen door Rob! Via de mail en telefonisch kon ik al mijn vragen stellen en deze werden allemaal netjes beantwoord! Tijdens mijn afspraak was Rob helaas niet aanwezig, maar ik ben door zijn collega’s ook goed geholpen! Mijn Seat Ibiza voelt weer als nieuw :)
10
Megan Schiedam 03 dec 2022
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Apk keuring duurde langer dan verwacht door een steekproef, een autotje meegekregen om even thuis te kunnen wachten. Vriendelijk en behulpzaam
10
Emerson Vlaardingen 30 nov 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Snelle service
10
Henk Vlaardingen 29 nov 2022
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 10
Klant vriendelijk, nemen de tijd voor je en zijn niet merk gebonden.
10
Jeanine Maassluis 25 nov 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Auto gebracht voor apk. Zeer vriendelijk, behulpzaam geholpen. Goed, duidelijk overleg over de verrichten reparaties.
10
Danielle Vlaardingen 25 nov 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zoals altijd een uitstekende service en heel vriendelijk. Een absolute aanrader.
1
Harald Maassluis 22 nov 2022
Service 2
Deskundigheid 3
Prijs / kwaliteit 3
Gisteren de auto gebracht voor onderhoud. werd om 11 uur gebeld, auto zou bijna klaar zijn er zijn alleen nog wat dingetjes (dat bleken "geluid van de V snaar" , ruitenwisser achter, remblokken achter, accu en airco...omdat het om een fors bedrag ging heb ik daar een keuze uit gemaakt....De V snaar en de remblokken ( want als leek weet je het gewoon niet) ...vervolgens duurt het nog de hele middag en wordt ik 16.15 gebeld. Auto klaar en we gaan om vijf uur dicht, dus doe je best maar om op tijd te zijn , want we willen voetbal kijken...( is letterlijk zo tegen mij gezegd) .Zo gaan ze dus met langdurige klanten om... als betalende klant verwacht ik iets anders ...zeer, zeer slecht !!!
8
anton vlaardingen 18 nov 2022
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9
fijne garage,altijd attent n betrokken
10
Jun Vlaardingen 17 nov 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Al jaren onze bedrijfs-auto en privé-auto's uitstekend onderhouden, meedenkend en top personeel.
laden...