Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 107 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Gloria Zonnemaire 15 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede en snelle service. Kon na het kijken en proefrijden de auto gelijk meenemen en mijn 'oude' auto laten staan. Netjes geholpen, met een gezellig gesprek.
10
Richard Vlaardingen 06 apr 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Had een issue met mn auto, wist niet wat het was.. heb gebeld en kon diezelfde dag nog langskomen. Vervolgens snel gefixed en kon weer naar huis!
10
Marjolijn Den Haag 04 mrt 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik heb het autobedrijf leren kennen als vriendelijk, geen “poeha”, nemen de tijd voor je en komen afspraken na. Ben heel erg blij met de auto die ik heb gekocht en hoop er nog heel veel kilometers mee te kunnen rijden. Ik zou het bedrijf zeker aanraden als je een auto wilt aanschaffen.
10
Randy Paragh Rotterdam 28 feb 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zoals eerder vermeld mijn vervolg. Inmiddels heb ik de auto die wij gezien hadden gekocht en een paar dagen al in bezit. Ik kan niet anders concluderen dat ik het bezoek als zeer prettig heb ervaren. Bij binnenkomst t/m vertrek was de ontvangst zeer proffesioneel. De auto in dit geval een Mitsubishi Space Star was precies zoals omschreven tijdens ons telefonisch gesprek eerder. Geen verassingen dus! Belangrijk was ook dat Raymond voldoende wist te vertellen over de auto en de geschiedenis ervan . Ondanks het feit dat de weg voor deur was opengebroken wegens aanbouw hebben ze toch de auto uit de garage gehaald zodat er een proefrit gereden kon worden. Alles klopte de Space Star reed goed zag er goed uit van binnen en buiten. Ook niet geheel onbelangrijk is dat ik Space Star voor een scherpe prijs mocht overnemen. En als klapper op de vuurpijl kon ik mijn Toyota Aygo gewoon inruilen. Terwijl dat niet in de planning stond omdat ik er al vannuit ging om zelf te verkopen voor een gunstige prijs ......bleek dus niet nodig! Al met al een mooie deal met een mooi autobedrijf. Of er dan helemaal geen minpunten zijn? De sleutelbehulzing van de Space Star was kapot, maar dit wordt dan ook vervangen door een nieuwe. Volgens mij een aanrader dus! Heren van AutoFirst van Toorn bedankt en ga zo door.
8
Randy Paragh Rotterdam 24 feb 2022
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Enige tijd zijn we op zoek naar een hogere instap. Zonder postief resultaat helaas. Vooral omdat het voor ons belangrijk is of de geschiedenis vd auto bekend is. Nu zagen wij de goede recencies van auto first van Toorn staan en besloten te bellen. We werden snel geholpen en Raimond wist ons het een en ander te vertellen over de auto en stond open voor een inhoudelijk gesprek. Het klonk goed allemaal wat Raimond wist te vertellen over de auto. Ik heb daarom besloten om de auto te gaan bezichtigen en hopelijk slaag ik wel bij Auto first van Toorn. Ik laat nog weten hoe het bezoek is verlopen. .....wordt vervolgd
10
H M Es Vlaardingen 19 jan 2022
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik heb er een Seat gekocht prima geholpen en de auto was de prijs waard.
10
Ton Vlaardingen 14 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Het is een fijn bedrijf en je wordt er goed geholpen en je krijgt ook uitleg als je iets vraagt.
10
Petra Vlaardingen 10 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik heb hier een leuke occassion gekocht, erg blij mee. Het personeel is oprecht vriendelijk en de koop was snel en netjes geregeld. Er wordt echt wel moeite voor je gedaan. Je voelt je hier welkom en daarom blijf ik zeker bij dit bedrijf voor apk en onderhoud.
10
Petra Schiedam 05 nov 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Dit super goede bedrijf bestaat alweer 25 jaar! Dat is niet voor niets. Top service, altijd met een praatje en een glimlach. Leuke prijzen! Top personeel. Ik en mijn vader kopen al vele jaren onze auto's bij hun. Super tevreden. Hier wordt je als klant ook echt als goede klant behandeld!! Een echte aanrader, voor alle merken auto's. Op naar de volgende 25 jaar!!
10
richard lafarre Vlaardingen 02 nov 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Zoals elk jaar weer prima op tijd geïnformeerd over de APK datum en de benodigde grote beurt voor mijn Volswagen POLO hier gekocht en onderhouden. Natuurlijk prima vervangende auto. Auto zeer snel klaar tegen een meer dan prima prijs. Zelfs mijn mat was uitgeklopt. Waar vind je dit nog ? De term "vriendelijk personeel" komt niet juist over. Ik spreek liever over mijn Vrienden bij autobedrijf van Toorn !
laden...