Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 92 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Franca Delft 05 mei 2021
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Wij hebben afgelopen zaterdag een occasion gekocht en zijn hierover erg tevreden. Hele snelle, vriendelijke afhandeling. Auto had een klein sterretje in de ruit, dit is zonder problemen netjes opgelost. Zeker een aanrader!
8
Richard Rijswijk 30 apr 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 10
Ik heb nu mijn 3e Seat gekocht bij ban Toorn. De reden dat ik bij deze dealer mijn auto’s gekocht heb is omdat ik hier altijd goed, bekwaam en vriendelijk geholpen word.
10
Johan Vlaardingen 14 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vandaag de auto opgehaald bij de garage. Service is daar super goed. Klant voelt zich daar echt koning.. dank je wel voor de goede service. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
10
Maik Rozenburg 06 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mannen, Prima gedaan! Ik kon snel terrecht. Kreeg zeer snel een mailtje met confirmatie. Met daarin ook nog eens het aanbod van een leenauto. Kostenloos! De auto was op de vooraf afgesproken tijd gereed. En hij rijdt weer als een zonnetje. Alleen jammer dat ik een Volkswagen Up meekreeg... er stonden genoeg anderen om mee te geven aan een liefhebber ;) Mannen, bedankt voor de top service en blijf gezond. Groetjes, Maik den Ouden
10
Ton Vlaardingen 23 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Onze auto wordt daar altijd goed gerepareerd met hele goede service en ook het personeel is zeer vriendelijk.
10
Rudy Dordrecht 06 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Na een kort contactmoment ben ik prima en vakkundig geholpen, auto kunnen proefrijden en in enkele dagen rijklaar. 100% tevreden.
10
Roy Vlaardingen 04 feb 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Sinds de aanschaf van mijn Leon altijd onderhoud en service laten plegen bij autobedrijf van Toorn. Altijd goed geholpen, en van te voren geïnformeerd over de kosten. Buiten de tot nu toe altijd goede service loopt er altijd vriendelijk personeel rond.
10
Nick Vlaardingen 15 nov 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
De auto was in goede staat en netjes gepoetst. Communicatie verliep prettig.
8
Kevin Vlaardingen 01 nov 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Goed en netjes geholpen door vriendelijke mensen.
8
Richard Hoogvliet 22 okt 2020
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Fijn geholpen in de schowroom. Eerst rustig kunnen rond kijken. In 2 auto's een proefrit gemaakt. Waar voor de showroom gedeeltelijk leeg moest om de auto in de laatste rij stond. Bij aflevering keurig netjes alles in orde.
laden...